27 de set. 2010

La nova 'Nikita' no és 'Alias'

El canal de pagament TNT va preestrenar divendres passat la nova versió de la sèrie"Nikita", que podrem veure regularment en aquest canal a partir del 5 d'octubre. Nikita és un dels personatges femenins d'acció més carismàtics de la història del cinema i de la televisió, gràcies a la pel·lícula de Luc Besson del 1990, amb Anne Parilaud com a sensual espia, i a la sèrie que va protagonitzar Peta Wilson entre 1997 i el 2001. També hi ha el remake nord-americà dirigit el 1993 per l'irregular John Badham, protagonitzat per Bridgite Fonda. Però centrant-nos en la seua antecessora a la televisió, aquesta nova versió de "Nikita" per a la cadena CW no té de moment la força de la sèrie creada fa tretze anys per Joel Surnow, guionista d'altres mites de la televisió com "Corrupción en Miami" o "24".

Aquesta renovada "Nikita" ens ofereix, sobretot, una sensació constant de dejà-vú. No només pel que ja vam veure a les pel·lícules i a la primera sèrie, sinó també pel que després hem vist en altres produccions com "Alias", "Dollhouse", "Samurai Girl" o "Painkiller Jane", sèries que van beure directament de les influències de les primeres Nikita. Només hem vist l'episodi pilot, però pensem que un dels problemes és l'elecció de l'actriu i exmodel hawaiana Maggie Q com a nova Nikita. Maggie Q va començar la seua carrera com a actriu a Hong Kong, i ha aparegut en pel·lícules com "La Jungla 4.0" i "Misión Imposible III". Però és una actriu molt limitada, que ni tan sols es belluga gaire bé en les escenes d'acció, tot i que té un físic espectacular. Això, sense tenir en compte que els moments d'acció de l'episodi pilot deixen molt que desitjar, tot i que un dels productors executius de la sèrie és el director Mc G, responsable de "Los Ángeles de Charlie" o "Terminator Salvation". Fins i tot l'actriu és massa gran, per a una sèrie de la cadena CW, que fa productes destinats al públic juvenil. De vegades retornar a la font original i renovar-la no és la millor manera de tirar endavant una sèrie.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com