27 de set. 2010

Elsa Pataki conquereix el cor del nou Thor

Avui s'ha confirmat que l'actriu espanyola Elsa Pataki té una relació sentimental amb l'actor australià Chris Hemsworth. La curiositat, però, és que tots dos estan o han estat vinculats als rodatges de dues pel·lícules basades en dos còmics. D'una banda, Pataki havia de ser la princesa Sígfrid en la versió cinematogràfica d'"El Capitán Trueno", però va renunciar al paper i el seu lloc ha estat ocupat per Natasha Yarovenko, a qui hem pogut veure recentment a Habitación en Roma. Per la seua banda, Hemsworth és l'actor que encarnarà el déu Thor en la pel·lícula que dirigeix Kenneth Branagh sobre el superheroi de la factoria Marvel.

Fins fa poc, Pataki estava relacionada amb el també actor Adrien Brody. Hemsworth té 27 anys, set menys que Pataky, i és una cara força coneguda a Austràlia, on ha aparegut en diverses sèries de televisió. En cinema, l'hem vist recentment en pel·lícules com "Star Trek" o "A Perfect Getaway". A més, el seu germà Liam és l'actual parella de l'estrella adolescent Miley Cyrus, més coneguda pel seu alter ego Hannah Montana. Per la seua banda, "Thor" no s'estrenarà fins l'any que ve, el 6 de maig del 2011. Després de "Thor" arribarà la pel·lícula que també s'està preparant sobre el Capitán América, i just després s'estrenaria "Los Vengadores".

Foto: Kevin Winter/Getty, a Europapress

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com