5 de set. 2010

[Escenes de cine] El naixement de Venus-Uma Thurman


El naixement de Venus a "Las aventuras del Barón Munchausen" és una de les meues escenes de cinema favorites. Una jove actriu Uma Thurman interpretava la divinitat grega en aquesta pel·lícula dirigida per Terry Gilliam l'any 1988, i aquest que ara us parla la va poder veure en una sala de cinema quan devia tenir poc més d'onze o dotze anys. Després, evidentment, hem tornat a veure aquesta sensacional història dins d'una història, que explica les desventures fabuloses i fantasioses d'un aristòcrata de finals del segle XVII, interpretat per l'actor John Neville. Atenció perquè la xiqueta de la pel·lícula és Sarah Polley. Però sobretot, atents a l'espectacular entrada de Venus en escena, dins d'una petxina gegant, tot emulant el quadre de Sandro Botticelli. Per cert, l'encarregat d'interpretar el marit d'Uma Thurman, el déu romà Vulcà, és Oliver Reed. Vulcà s'enfada després del vals aeri de Venus i expulsa Munchausen i els seus amics cap als mars del Sud, on seran devorats per una criatura marina.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com