2 de juny 2010

'Veu i vot' hauria de continuar a 8TV després de les eleccions del Barça

"Veu i vot" és un programa sobre les eleccions a la presidència del FC Barcelona, que la cadena privada 8TV va estrenar el passat 21 de maig. L'encarregat de conduir aquest espai sobre el Barça és Joan Maria Pou, que alguns ja coneixereu pel programa radiofònic "Tu Diràs" i també per les retransmissions d'"El Barça juga a Rac1". Com a programa sobre futbol, "Veu i vot" és excel·lent. De fet, no només hi ha una entrevista en profunditat, cada divendres, a cadascun dels precandidats a la presidència del Barça. També hi ha temps per repassar l'actualitat blaugrana i del Reial Madrid (divendres passat es van passar una bona estona parlant sobre el fitxatge de Xose Mourinho), i també uns minuts per a la tertúlia futbolística.

En aquest sentit, penso que "Veu i vot" hauria de continuar, d'alguna manera, a la graella de 8TV després de les eleccions del Barça. No pot ser que un programa amb aquest interès s'acabi quan el FC Barcelona haja triat el nou president. L'èxit de programes amb tertúlies futbolístiques com "Punto Pelota" o "Veo Marca", a canals de la TDT com Interoconomía o Veo7, demostra que 8TV podria traslladar amb bons resultats aquesta fórmula a la TDT privada catalana. De fet, ara mateix no hi ha cap programa amb tertúlia sobre futbol de referència a Catalunya, ja que ni "Hat Trick" ni l'"Esports Club" de TV3 prioritzen la xerrada apassionada sobre el Barça. En realitat, cada vegada són més els barcelonistes i els catalans en general que s'estan enganxant a "Punto Pelota", com destacava ahir el mateix Josep Pedrerol en una entrevista al  "Versió Rac1" de Toni Clapés. A banda, el programa de Pou, acomanyat per Raül Llimós i Jordi Costa, captaria bona part dels seguidors que tenen cada nit a "Tu Diràs".

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. El programa Minoria Absoluta fa més d'un any que no s'emet a RAC1, Pedrerol va diguer fer les delcarlacions a un altre programa...

    ResponElimina
  2. Efectivament, ha estat un lapsus. Les declaracions van ser a "Versió Rac1" de Toni Clapés. Com anyorem "Minoria Absoluta"! Ep, tot i que també som molt fans de "La Competència"...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com