4 de juny 2010

'Chuck' arriba amb nous episodis a Calle 13

"Chuck" és la sèrie perfecta perquè Televisió de Catalunya puga nodrir la nova franja de programació juvenil 3XL que s'ha de crear acompanyant el canal Súper3 i substituint l'antic canal 300 de la TDT. Però com ha passat en moltes altres sèries, "Chuck" és una víctima més de la mala programació que ha fet la televisió pública catalana, tot situant la sèrie creada per Josh Schwartz (The O.C.) en els matins dels dissabtes a TV3. Per sort, aquest dissabte, el canal de pagament Calle 13, produït per la Universal, estrena en primícia la tercera temporada de "Chuck", un venedor d'una botiga d'informàtica, una mica freak, que es converteix en l'espia més "geek" de la televisió quan rep subliminalment i per accident una informació secreta.

En aquesta nova temporada, Chuck (interpretat per l'actor Zachary Levi) rebrà una nova descàrrega de dades en el seu cervell. Així, ara no només tindrà la missió de vetllar per tota la informació classificada del govern dels Estats Units, sinó que a més tindrà tots els coneixements i les habilitats necessàries per esdevenir un agent secret de veritat, capacitat per lluitar i defensar-se davant de qualsevol situació de perill. L'únic problema és que no sabrà com controlar les seues emocions. La sèrie és tot un fenomen als Estats Units, i la cadena NBC ja ha renovat "Chuck" per a una quarta temporada, que tornarà a les pantalles nord-americanes després de l'estiu.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com