3 de juny 2010

'Spartacus' i altres estrenes d'avui a la televisió de pagament

Nit d'estrenes molt potents a la televisió de pagament. Canal+ comença aquesta nit la sèrie "Spartacus: Sangre y arena", una producció de Sam Raimi, creada per Steven S. DeKnight ("Smallville", "Buffy") per a la cadena Starz Media, que torna a explicar el drama històric d'Espàrtac, l'esclau de Tràcia que va posar en problemes la República de Roma. El canal premium de Digital+ emetrà cada dijous, a les 22.00 hores, els 13 episodis que configuren la primera temporada de la sèrie, molt allunyada del clàssic dirigit per Stanley Kubrick amb Kirk Douglas com a protagonista. En aquest sentit, "Spartacus" se'ns presenta com una superproducció televisiva més propera a l'estil de "300" o "Gladiator", i amb l'etiqueta d'haver estat proclamada per la crítica nord-americana com la sèrie més polèmica de l'any. Així, "Spartacus" és una barreja èpica d'acció, luxúria, passió i violència, que compta amb l'actor australià Andy Whitfield ("Les Germanes McLeod") per encarnar el gladiador protagonista. El repartiment el completen Lucy Lawless ("Xena: La princesa guerrera"); John Hanna ("La Momia") i Peter Mensah ("300").



A banda, Canal+ també estrena aquesta nit (22.55 hores) la segona temporada de "Crash", la sèrie creada a partir de la sèrie homònima de Paul Haggis. Protagonitzada per l'actor Dennis Hooper, mort fa pocs dies, "Crash" és en realitat una sèrie coral o de personatges, que ha esdevengut un altre èxit de la cadena de pagament Starz. Així, entre les incorporacions de la segona temporada hi ha els actors Eric Roberts ("Star 80") i Jake McLaughlin ("En el valle de Elah"). La sèrie està ambientada a la ciutat de Los Angeles, i la vida dels diversos personatges de "Crash" es barregen de manera inesperada, al mateix temps que intenten tirar endavant i superar les seues pors i frustracions.



Finalment, el canal TNT estrena aquesta nit, amb un retard important, l'esperada tercera temporada Friday Night Lights, la sèrie creada per Peter Berg que se centra en les històries d'un petit poble de Texas i el seu equip juvenil de futbol americà. Amb tot, la part bona és que TNT emetrà els 13 episodis de la tercera temporada de "FNL" de dilluns a dijous, a partir de les 23.55 hores. Una altra de les sèries imprescindibles que, inexplicablement, ha estat molt maltractada per TVE.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com