14 de maig 2010

Fox prepara una programació especial amb motiu de l'últim episodi de 'Lost'

La sèrie "Perdidos" arribarà al seu esperat final el proper cap de setmana. I per acomiadar "Lost" com es mereix, la cadena de pagament Fox ha organitzat una vetllada especial, que s'allargarà durant tota la nit del diumenge, 23 de maig, fins a la matinada del dilluns, 24 de maig. De fet, a les 06.00 hores de la matinada, Fox connectarà en directe amb el senyal de la cadena nord-americana ABC, amb l'objectiu de transmetre al mateix temps que als Estats Units l'últim episodi de "Lost". Aquest fet sense precendent en la televisió del nostre país anirà precedit per una programació especial a partir de les 00.45 hores. Així, Fox recuperarà el programa especial que va emetre amb motiu de l'estrena de la sisena temporada de "Perdidos", una marató amb els episodis 11, 12, 13, 14 i 15 de la sisena temporada, i l'esperat episodi 16, encara inèdit en prime time, que s'estrenarà en la seua versió original amb subtítols en castellà. Com us deia, immediatament després, a les 06.00 hores, Fox unirà el seu senyal amb l'ABC, per oferir l'episodi final, que tindrà ni més ni menys que dues hores i mitja de durada.

Això sí, aquest capítol final s'emetrà en versió original sense subtítols, i caldrà esperar al dimarts, 25 de maig, per veure'l traduït al castellà. Així, a les 21.30 hores Fox oferirà la versió doblada de l'episodi 16, i just després, a les 23.15 hores, després de l'emissió de "House", arribarà un nou passi del capítol final, aquesta vegada en versió original amb subtítols.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com