28 de maig 2010

Canal+ estrena tecnologia i emet un concert exclusiu de Bunbury en 3D

La plataforma Digital+ estrena aquest dissabte les emissions de Canal+ 3D (dial 123), amb un concert exclusiu de Bunbury que es podrà veure en diferents passis a partir de les 13.00 hores. En aquest sentit, Canal + i Vértice 360 van realitzar els dies 16 i 17 d'abril, la primera gravació en 3D d'un concert en directe a Espanya, amb Enrique Bunbury com a protagonista. Aquest esdeveniment musical, dirigit pel cineasta Paco Plaza, s'emetrà a partir del 29 de maig a Canal + 3D, així com en els centres d'oci de la FNAC de Madrid, Barcelona, Saragossa, València i Sevilla. L'emissió d'aquest concert convertirà Canal + en el primer canal de televisió a Espanya a emetre un esdeveniment amb aquesta tecnologia.




La nova tecnologia 3D, ja disponible al nostre país de la mà de Samsung, proporciona experiències espectaculars d'un realisme mai vist en un televisor. La particularitat d'un enregistrament d'aquest tipus és que tracta de simular la visió humana. Així, mitjançant la síntesi en el cervell de les imatges captades per l'ull esquerre i dret respectivament, i obté la sensació de profunditat i volum. Així, per a la realització d'aquest concert es va construir un monumental escenari en una tarima circular definida en tres ambients, on el director Paco Plaza i el director d'art, Javier Alvariño, van crear tres atmosferes diferents atenent a l'imaginari musical i estètic del cantant aragonès. Malauradament, per poder gaudir de Canal +3 D, en emissió exclusiva a Digital+, cal comptar amb el terminal iPlus i amb un televisor preparat per a la nova tecnologia.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com