14 de maig 2010

MTV, cada vegada més a prop de la TDT

La cadena musical MTV España podria emetre molt aviat en obert per la TDT. Després d'una dècada emetent a les plataformes de pagament, MTV hauria arribat a un acord amb Vocento i podria seguir els mateixos passos de Disney Channel a partir del mes de juny. La previsió és que MTV España puga arribar a la TDT a partir del mes de juny, quan el Ministeri d'Indústria haja fet el repartiment dels nous canals múltiplex de la televisió digital terrestre. Així, el canal propietat de Viacom emetria a través d'un dels quatre canals que Vocento té assignats per a la llicència nacional de Net TV. De fet, Viacom ja fa uns anys que té un acord amb Vocento, per nodrir de continguts els seus canals locals i autonòmics. D'altra banda, cal recordar que Net TV ja va intentar implantar un canal musical en la TDT, quan va llançar el desaparegut FlyMusic, que va emetre durant tres anys fins que va substituir-lo pel senyal en obert de Disney Channel. Tot seguit, l'antic canal Net TV va deixar també d'emetre per la TDT per deixar pas a la programació d'Intereconomía TV, quan el grup informatiu va comprar el 25% de les accions de la cadena.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com