27 de nov. 2009

Karmele, una tortosina a Eurovisió?


La periodista tortosina Karmele Marchante està presentant aquesta setmana a Sálvame, el programa de Telecinco, les diferents cançons amb què vol aspirar a representar Espanya al festival d'Eurovisió del 2010. El que va començar com una idea esbojarrada, sense més importància, ara sembla que va de debò. Sobretot, perquè a Telecinco han vist que la cosa els serveix per mantenir l'audiència de Sálvame, ara que el programa havia començat a perdre gas. Així, tot i que cada dia rep els comentaris ridiculitzants dels seus companys de tertúlia, Karmele està completament convençuda que té alguna possibilitat de participar al popular festival televisiu. En qualsevol cas, des de la cúpula de RTVE ja han començat a aplicar mesures profilàctiques, i tothom a l'ens públic té clar que Karmele no pot anar a Eurovisió representant Espanya. D'entrada, RTVE anunciarà un nou mecanisme de selecció que impedirà que "figures singulars" com Karmele puguen convertir-se en els representants d'Espanya al festival. A més, cançons com Gibraltar español, el primer tema proposat per Karmele, no podrien participar a Eurovisió, ja que el festival no permet cançons amb contingut polític. El problema de tot plegat és que RTVE va acceptar fa dos anys el precedent de Chiquilicuatre, el personatge creat per Buenafuente al programa de La Sexta. La veritat és que queda una mica lleig que, fa dos anys, RTVE permetés que una cadena privada infiltrés un dels seus programes en un dels esdeveniments televisius més seguits d'Europa, i que ara l'ens públic vulga tancar les portes a una altra cadena privada.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

3 COMENTARiS:

  1. Karmele el que te és una empanada mental que no pot amb ella. Deu ser el seu pas per aquella illa.
    Igual diu que es més independentista que ningú com canta " banderita tu eres roja, banderita tu eres gualda" i per acabar d'adobar-ho fa el paripé ( "pagando cantando", mai millor dit ) i diu que seria capaç d'anar a representar Espanya ( TVE ) a Eurovisió.
    Home, Chiquiliquatre no deixava de tindre el seu què, però Karmele, es patètica.
    Que estem tots sonats, o que?

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord. Però crec que quan canta l'himne de la Legión, la de la banderita o altres cançons religioses o del franquisme ho fa precisament per criticar aquella època, no per nostàlgia amb el règim. De totes maneres, per mi és més transgressora, més punk, Karmele que Chiquilicuatre.

    ResponElimina
  3. Seguim amb el tema friki.
    Per mí, com deia aquella, "mentres porte chocolate...".
    Provoca més endorfines un somriure que una cara de Sergio Dalma.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com