27 de febr. 2007

Fox estrena la nova sèrie d'Ally McBeal

L'estrena de la sèrie Cinco hermanos al canal de pagament Fox (disponible al dial 21 de Digital+ i altres operadors) serà el proper dijous a la nit, a partir de les 22.15 hores. Evidentment, no veuré l'estrena, però sí alguna redifusió, perquè em coincidirà amb el nou episodi d'una de les millors sèries del moment, Héroes, que emet Sci Fi. Siga com siga, Cinco hermanos és la nova sèrie protagonitzada per Calista Flockhart (Ally McBeal), tot i que té un gran repartiment amb actors i actrius de la talla de Ron Rifkin (el malvat Arvin Sloane de la sèrie Alias), Balthazar Getty o Sally Field. La sèrie (produïda per l'ABC) va ser un dels pocs èxits de la temporada passada als Estats Units, i és una creació del guionista Jon Robin Baitz, autor de guions d'Alias o El ala oeste de la Casa Blanca, que s'ha fet acompanyar d'alguns guionistes de sèries com Dawson Crece i Perdidos. Segons hem pogut llegir, la història de Cinco hermanos se centra en la dramàtica història de la família Walker, que té cinc fills, la vida dels quals canviarà amb la tràgica mort del patriarca el dia en què se celebra un aniversari. Per saber més de la sèrie, podeu visitar el minisite de Cinco hermanos al web de Fox.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com