30 de nov. 2009

RAC1 ja és la segona emissora de Catalunya


Les dades de la cinquena onada del Baròmetre de la Comunicació que s'han fet públiques avui dilluns al matí,  RAC1 ja és la segona emissora més escoltada de Catalunya, per davant de la Cadena Ser, i continua retallant distàncies amb Catalunya Ràdio. L'emissora pública continua liderant el rànquing de ràdios generalistes, però ha perdut 5.000 oients i es queda amb 502.000. Just després, amb 419.000 oients, hi ha RAC1, que ha torna a protagonitzar un increment d'audiència espectacular, tot guanyant 22.000 oients. En tercera posició és queda la Cadena Ser amb 413.000 oients, ja que en perd 14.000. Quant a les altres cadenes de la Corporació Catalana de Mitjans Audivisuals, iCcat FM perd els 3.000 oients que havia guanyat en l'anterior onada del Baròmetre, i es queda amb 48.000, mentre que Catalunya Música guanya un miler d'oients i ja en té 44.000. Per la seua banda, Catalunya Informació també continua creixent i se situa amb 125.000 oients, uns 2.000 més que en l’anterior onada del Baròmetre. En general, les dades confirmen el creixement sostingut de RAC1, que no només fa mesos que ha desbancat Catalunya Ràdio i la Cadena Ser en franges tan importants com la matinal, sinó que ha aconseguit guanyar oients en les xifres globals. També demostren la consolidació de la mala etapa que travessa Catalunya Ràdio, tot i els esforços que havien fet aquesta temporada amb el fitxatge de Manel Fuentes per als matins o el programa nocturn de Pere Escobar.

Via Comunicació 21

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com