24 de març 2009

Un videoclip de Weezer amb els Teleñecos

Ahir us parlàvem del retorn dels personatges i de les històries de Barrio Sésamo a TVE, i just avui hem vist aquest videoclip del grup Weezer a la cadena musical MTV Two, en què la banda nord-americana liderada per Rivers Cuomo va compartir pantalla amb The Muppets, aquí coneguts com Los Teleñecos. Es tracta del tema Keep Fishin', que Weezer va incloure com a segon senzill al seu disc Maladroit (2002), el quart i més polèmic treball de la banda. El grup acabava d'incorporar el tercer baixista de la seua història, Scott Shriner, que va aportar més contundència al so de la formació. A més, a Maladroit el grup va assajar un mètode de gravació insòlit fins aquell moment, ja que cada dia ensenyava les maquetes als seus fans a través de la pàgin web. Així, tot i que el disc no va convèncer els nostàlgics del so original del grup, Weezer ens va deixar aquesta raresa per a la història del videoclip, dirigida per Marcos Siega. En un primer moment, el videoclip havia de ser dirigit per Kevin Smith, però sense comptar amb els Muppets. Per la seua banda, Siega té una llarga trajectòria com a director de sèries de televisió, amb participació en títols d'èxit com True Blood, Dexter, October Road, Life, Shark, Veronica Mars, The Nine o Caso abierto.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com