24 de març 2009

Digital+ vol captar els immigrats britànics

La plataforma de televisió de pagament Digital+ ha iniciat una campanya comercial -amb el lema Digital+ English Spoken- per atraure els immigrats britànics que viuen a l'Estat espanyol. Abans ja ho havia fet amb els immigrats llatinoamericans i amb els romanesos. Com ens va comentar fa unes setmanes el nostre amic Brian Cutts, la campanya va iniciar-se amb anuncis a pàgina sencera a la premsa britànica que es distribueix a casa nostra, i ara fa un parell de dies que també es veuen anuncis bilingües a la televisió. El protagonista de la campanya, com era d'esperar, no és altre que el comentarista i exjugador de futbol Michael Robinson. Fins i tot ha creat un minisite al web de Digital+, per aconseguir nous abonats a la plataforma. En concret, els ofereix futbol (FA Cup, Champions League, Premier League), pel·lícules d'estrena, concerts i documentals, programes infantils per a totes les edats, i canals internacionals de notícies com BBC World, CNN International o Fox News. Evidentment, no es tracta d'una oferta específica per a britànics, sinó d'un embolcall diferent per vendre'ls el producte d'una forma més atractiva, tot aprofitant el fet que Digital+ ofereix als seus abonats la possibilitat d'escoltar els programes en versió original (i això vol dir, en la majoria dels casos, programació en llengua anglesa). A més, la plataforma no ofereix als abonats britànics més canals dels que ja ofereix a la resta de clients. Com a mínim, de moment. Això sí, recentment ha incorporat MTV TWO, un canal creat per l'MTV al Regne Unit, i que ha vingut a complementar la pobra oferta de canals musicals de la plataforma. D'altra banda, la campanya Digital+ English Spoken ha coincidit amb les notícies sobre la desarticulació d'una xarxa que distribuïa il·legalment canals britànics a uns 7.000 clients de Múrcia i Alacant, a partir d'una denúncia de Sogecable, propietària de Digital+ i qui té els drets de comercialització dels canals a l'Estat espanyol. L'operació tenia el nom d'Odyssea, ha destapat un frau d'uns 30 milions d'euros, i es produeix només cinc mesos després d'un altre cop semblant contra la pirateria en la televisió de pagament, també a la mateixa zona, contra una xarxa que distribuïa canals britànics a 22.000 clients.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com