31 de des. 2006

Cris Juanico es passa al jazz

Si encara no sabeu què regalar i voleu quedar bé, o simplement si voleu fer-vos un merescut homenatge i escoltar un dels millors discos que s'han fet enguany al país, us recomano que compreu el nou treball de Cris Juanico, l'antic component del grup Ja T'ho Diré. El disc, que acaba d'editar Música Global, es diu Vola'm a sa lluna, i és un impressionant recull de 14 temes estàndard del jazz nord-americà, que Juanico canta amb una veu del tot madura i amb l'acompanyament de l'Original Jazz Orquestra del Taller de Músics. El primer single és una adaptació al menorquí de Fly my to the moon, la cançó immortal que va popularitzar Frank Sinatra, però també hi ha altres versions de clàssics com Georgia em ve en es cap (Georgia on my mind), Febre (Fever), Et tinc dins sa meua pell (I've got you under my skin), Dia i nit (Night & day), Caravana, Es meu bé estrany (My funny Valentine) o No tornaré a sortir mai més (Don't get around much anymore). Un disc absolutament imprescindible, sobretot si us agraden Sinatra, Duke Ellington, Tony Bennet, Ella Fitzgerald, Billy Holiday, Aretha Franklin, o fins i tot Michael Bubble. En fi, si encara no us he convençut, aquí teniu el videoclip oficial...




Webs recomanades:
www.crisjuanico.com
www.musicaglobal.com

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. No sé... trobo que no te veu per a això, però bé, s'hauria de sentir tot el disc.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com