24 de març 2009

'Greek' arriba a la cadena MTV

La cadena juvenil MTV España estrena aquesta nit la sèrie Greek. És tracta d'una de les ficcions nord-americanes maltractades per La Sexta, que va estrenar-la al juny de l'any passat, però després va retirar-la de la seua programació sense cap tipus d'explicació. De fet, ja vam advertir que estrenar-la un dissabte de l'estiu, a partir de les 18.15 hores, no era la millor estratègia per a una sèrie com Greek, una de les que millor ha funcionat els últims anys a la cadena nord-americana ABC Family, que ja ha confirmat l'encàrrec d'una tercera temporada. Els protagonistes de Greek són joves universitaris que intenten trobar el seu camí, en un ambient en què les festes i la competència entre les germandats del campus són l'obsessió dels alumnes de la universitat. De fet, el protagonista principal és Rusty Cartwright (Jacob Zachar), un noi que després de traure les millors notes a l'institut decideix que hauria de xalar més i gaudir de la vida boja del campus. El problema, però, és que la seua germana és la presidenta de la germandat Zeta Beta Zeta. Així, Casey Cartwright (Spencer Grammer) té por que la seua reputació canvie amb l'arribada del seu germà, que no ho tindrà fàcil per integrar-se a la vida universitària. Actualment, la cadena ABC Family està emetent la segona temporada de la sèrie, els nous capítols de la qual es reprendran el proper 30 de març, després de la tradicional aturada hivernal. A l'Estat espanyol, Disney Studios ja ha posat a la venda un pack en DVD amb les dues primeres temporades de Greek, que ara arriba a MTV España tots els dimarts, a partir de les 21.00 hores. Tot seguit, podeu veure el prímer capítol de Greek, que algú ha penjat a Megavídeo...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com