14 de set. 2006

Animangaweb dóna el salt al paper

Un dels millors webs estatals sobre manga i anime, AniMangaWeb, ha anunciat que té previst donar el salt al paper a partir de l'octubre, amb la publicació d'AniMangaWeb Mangazine. En principi. la revista és una publicació dirigida als aficionats al manga (còmic japonès) i a l'anime (animació japonesa), però també al públic en general. L'objectiu de la revista és analitzar l'actualitat més fresca dels gèneres, incloent-hi informació sobre videojocs, j-music (música japonesa) i altres esdeveniments. De fet, la presentació oficial de la revista serà durant el proper Saló del Manga de Barcelona, que enguany serà del 27 al 29 d'octubre, a la Farga de l'Hospitalet de Llobregat.
Segons AniMangaWeb, el magazine també donarà als lectors l'oportunitat de conseguir de forma gratuïta DVDs d'anime, mangues i jocs de cartes col·leccionables. Un altre dels objectius de la revista és acostar als lectors altres manifestacions menys conegudes, com el manhwa (còmic coreà) i el manhra (còmic xinès), però també altres gèneres populars i consolidats com el còmic americà i l'europeu. La revista, que serà de periodicitat bimensual, tindrà 64 pàgines més les cobertes, i es podrà trobar als millors quioscos i a les llibreries especialitzades d'arreu de l'Estat, a un preu de 2,95 euros.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com