29 d’oct. 2007

Dawson ara creix en català

Una de les sèries que sempre he volgut mirar des del principi és Dawson's creek, que al nostre país han emès en castellà TVE i diferents canals temàtics com Canal+ o TNT. Ara és Televisió de Catalunya qui ha previst l'emissió de la sèrie, per primera vegada en català, a través del K3, canal que fins ara també havia passat una altra producció juvenil que va marcar una època, Sensació de viure. De la mateixa manera, Dawson's creek es podrà veure cada dia pel K3 a partir de les 14.45 hores, tant en la versió analògica com en la versió TDT d'aquest canal. Dawson's creek va tenir sis temporades i un total de 128 episodis, i és una de les primeres sèries juvenils que va tractar els problemes dels adolescents des d'una òptica intel·ligent i culta, així com la producció que va donar a conèixer l'actriu Katie Holmes, ara més coneguda per ser la dona de Tom Cruise.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. 'encanta aquesta serie i la recomano a tothom

    ResponElimina
  2. algu em podria dir com es diu la canço que li canta el Caharlie a la Joey?

    m'encanta dawson's creek

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com