19 d’abr. 2007

AXN estrena 'Six Degrees', l'altra sèrie del creador de 'Perdidos'

El canal de pagament AXN estrena aquesta nit Seis Grados (Six Degrees), l'altra sèrie de J.J. Abrams, el creador de Perdidos i altres sèries magistrals com Alias o Felicity. L'estena serà a partir de les 22.00 hores, amb l'emissió de dos episodis que em perdré perquè l'horari em coincideix amb Héroes, a Sci Fi. Però bé, un dels avantatges de la televisió de pagament és que tens les reposicions per poder veure les teues sèries favorites en un altre moment. De fet, ara penso que l'argument de Seis Grados s'assembla molt al de Héroes, almenys a primera vista. Seis Grados parteix de la teoria que explica que cada persona està connectada amb qualsevol altre ésser humà, de qualsevol lloc del món, a partir d'una cadena de sis persones. Això significaria, per tant, que tots estem connectats, i que les nostres accions tenen conseqüències sobre els altres. A la sèrie, sis persones de Nova York viuen les seues pròpies vides sense adonar-se de l'impacte que estan produint a la vida dels altres. Però una misteriosa cadena de coincidències els anirà apropant, canviant la seua vida per sempre. La cosa té bona pinta. Llàstima que la sèrie, que a l'Estat espanyol ha estat adquirida per Cuatro per ser emesa en obert, no està obtenint els resultats esperats als Estats Units. La cadena ABC no l'ha cancel·lat encara, però ja l'ha retirat dues vegades de la programació...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com