22 de març 2007

'Prison Break' tindrà tercera temporada i la persecució serà a escala mundial

Crec que un dels encerts més importants de la segona temporada de la sèrie Prison Break, que actualment estan emetent el canal de pagament Fox i La Sexta, és que han sabut canviar de registre sense que es note massa. Prison Break era durant la primera temporada una sèrie del subgènere negre de presons i fugues, a l'estil de La fuga de Alcatraz, i ara la trama policíaca està basada en la persecució dels presos fugats del centre penitenciari de Fox River, a l'estil de El fugitivo. A més, continua tan interessant com sempre la trama política i conspirativa, i s'ha introduït amb molta eficàcia el personatge enigmàtic de l'agent de l'FBI Alexander Mahone. Ahir va confirmar-se que, ara que als Estats Units ja és a punt d'acabar la segona temporada, la Fox ha renovat la sèrie per a una tercera temporada, que s'emetrà a cavall del 2007 i el 2008. Segons declaracions del productor Paul Scheuring a la revista Variety, la majoria dels actors continuaran a la nova temporada de Prison Break, tot i que la sèrie s'expandirà internacionalment i experimentarà una nou replantejament. Per tant, és d'esperar que els fugitius Michael Scofield i els seus companys aconseguiran fugir del país, i que la persecució continuarà arreu del món...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Em temo que quan diuen 'arreu del món' es refereixen a les 'rodalies' dels eeuu,, és a dir: centre-amèrica i amèrica del sud...

    Estaria molt bé (tot i que ho veig força improvable) que es passegéssin per Europa...però tal com van les coses, crec que es quedaràn a les amèriques.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com