1 de set. 2006

Últimes compres al planeta Krypton

Suposo que volent aprofitar el filó que ha significat l'estrena als cines de la nova versió de Superman, l'editorial Planeta de Agostini ha posat a la venda els dos primers números del col·leccionable Las aventuras de Superman, que acaba d'arribar als quioscos a un preu d'escàndol (1,95 euros). De fet, aquesta ha estat la meua última adquisició des del planeta Krypon. Es tracta d'una revisió del mite de l'Home d'Acer, que John Byrne i Dick Giordano van fer durant els anys vuitanta, i que va ser publicat a les revistes Superman: Man of steel Nº 1 a 6, Superman Nº 1, i Action Comics Nº 584 USA. Al còmic, Byrne reinterpreta la destrucció del planeta Krypton (ara ja no és l'acció d'un meteorit, sinó una catàstrofe ecològica), l'arribada a la terra de Superman i la seua adopció per uns grangers de Kansas, així com la seua joventut a Smallville i els primers anys de Clark Kent com a periodista del Daily Planet. Byrne va fer la revisió del personatge després de la saga de Crisis en tierras infinitas, que per molts és la millor etapa de l'Home d'Acer. Per tant, aquesta és una oportunitat perfecta per recuperar l'esperit dels còmics de superherois dels anys vuitanta, amb un Superman que, en aquests perimers dos números, es trobarà amb altres membres de l'Univers DC, com Batman i els Nuevos Titanes.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com