14 de des. 2006

Retransmissió per internet del II Simposi sobre Periodisme i Ciutadana Plural

Al següent enllaç, http://video.uab.es/ciecom.asx (que només he pogut obrir amb Internet Explorer, però no amb Firefox) ja es pot seguir en directe per internet el II Simposi sobre Periodisme i Ciutadania Plural: problemes, rutines i reptes, que comptarà amb la presència de directors de diaris de pagament i gratuïts, periodistes i investigadors de diferents universitats. L'escenari del simposi és l'Aula Magna de la facultat de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i l'acte està organitzat per la Facultat de Ciències de la Comunicació i el Departament de Periodisme, amb el suport de l'Institut Català de les Dones.
El simposi, que s'allargarà durant tot el dia, busca obrir un debat entre professionals de l'acadèmia i dels mitjans de comunicació, sobre la possible relació entre la manca d'interès que desperta avui la informació general entre el públic lector, i el dèficit en la qualitat de la informació. La catedràtica tortosina Amparo Moreno, també presidenta de la demarcació ebrenca del Col·legi de Periodistes de Catalunya, ha estat l'encarregada de presidir la primera part del simposi, en què es plantejaran els problemes actuals. La jornada també vol donar a conèixer els resultats d'investigacions realitzades durant els últims anys, i que posen de manifest que la premsa d'informació general, des de la transició, s'ha anquilosat en una mirada androcèntrica restringida als centres de poder, ha expulsat la ciutadania plural com a protagonista activa del debat públic i la participació democràtica, i en definitiva, s'ha deshumanitzat.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

4 COMENTARiS:

  1. Aquest fet de només poder obrir-ho amb Internet Explorer és un dels detalls destaco de moltes de les novetats tecnològiques que s'introdueixen a la xarxa per organismes públics. Parlen molt de societat de la informació, d'accés universal i fins i tot de programari lliure, per després obligar a l'ús d'un programa determinat si es vol seguir el simposi en línia. I sempre hi ha alguna excusa disponible.

    ResponElimina
  2. Aquest fet de només poder obrir-ho amb Internet Explorer és un dels detalls destaco de moltes de les novetats tecnològiques que s'introdueixen a la xarxa per organismes públics. Parlen molt de societat de la informació, d'accés universal i fins i tot de programari lliure, per després obligar a l'ús d'un programa determinat si es vol seguir el simposi en línia. I sempre hi ha alguna excusa disponible.

    ResponElimina
  3. Aquest fet de només poder obrir-ho amb Internet Explorer és un dels detalls destaco de moltes de les novetats tecnològiques que s'introdueixen a la xarxa per organismes públics. Parlen molt de societat de la informació, d'accés universal i fins i tot de programari lliure, per després obligar a l'ús d'un programa determinat si es vol seguir el simposi en línia. I sempre hi ha alguna excusa disponible.

    ResponElimina
  4. Aquest fet de només poder obrir-ho amb Internet Explorer és un dels detalls destaco de moltes de les novetats tecnològiques que s'introdueixen a la xarxa per organismes públics. Parlen molt de societat de la informació, d'accés universal i fins i tot de programari lliure, per després obligar a l'ús d'un programa determinat si es vol seguir el simposi en línia. I sempre hi ha alguna excusa disponible.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com