21 de març 2007

Cossetània presenta el llibre 'Històries de Catalunya' i estrena bloc

L'editorial Cossetània ja ha posat a la venda el llibre Històries de Catalunya, basat en la sèrie documental que Televisió de Catalunya va produir fa uns anys, amb un bon èxit d'audiència. Era un programa creat per la divisió de Nous Formats de TV3, molt interessant perquè deixava de banda la història dels grans dirigents del país, i intentava explicar la Història de Catalunya a partir de les petites històries de les persones de les diferents èpoques (com vivien, com menjaven, de quina manera es relacionaven...). Crec que man germana també va treballar-hi en la preproducció, quan estava de becària a TV3... La sèrie Històries de Catalunya ja va aparèixer al 2003 en DVD, en una iniciativa conjunta de TV3 i Edicions 62. Ara Cossetània ha convertit la sèrie en un llibre, gràcies al treball d'un dels guionistes de la sèrie, Enric Calpena, en col·laboració amb Esther Rodríguez. A més, Jordi Ballonga i Massimo Cova han il·lustrat curosament aquesta edició de 136 pàgines a color, que Cossetània ha posat a la venda per uns 20 euros.
D'altra banda, també fa dies que us volia parlar del nou bloc de Cossetània, que l'editorial vallenca ha penjat a internet per facilitar la informació sobre les seues novetats editorials. Fins ara teníem el web oficial de Cossetània, però ara també tenim el bloc Sala de premsa de Cossetània, amb articles sobre la presentació dels seus llibres i altres entrades i comentaris sobre l'actualitat de l'editorial, que és més frenètica ara que ens acostem a Sant Jordi.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com