22 de març 2007

Hi ha vida després de 'Los Soprano', 'Deadwood' i 'Roma'?

La cadena nord-americana HBO es troba en plena efervescència, preparant la transició de la seua oferta de sèries, després que s'hagi confirmat l'acabament de ficcions tan emblemàtiques com Los Soprano, Deadwood, Roma o The Wire. Segon llegim al bloc Vaya Tele!, Tony Soprano tancarà els negocis de la seua família a partir del 8 d'abril, quan comenci a emetre's l'última temporada de la sèrie, amb 9 episodis. La cadena no ho tindrà fàcil per trobar una altra joia de la corona, ja que altres canals com FX o Showtime li han copiat últimament l'estil, amb sèries com Nip/Tuck, Rescue me, Weeds o Dexter. D'aquestes, només us puc parlar bé de Rescue me, ja que per diferents motius vaig deixar de mirar Nip/Tuck i Weeds. En canvi, Dexter encara no l'he vist, però el meu amic Ismael me n'ha parlat molt bé. Amb tot, les últimes notícies són que la cadena podria estar estudiant els projectes de dos spin-offs sobre Los Soprano: una telecomèdia basada en Janice i Bobby Bacala, i una preqüela centrada en la vida d'un jove Tony Soprano. Però encara no hi ha res segur.
HBO també acomiadarà enguany Roma i una de les sèries que més m'agraden, la policíaca The Wire. Després de la tercera temporada, també s'acabarà el western Deadwood, però tot i així han previst que la sèrie quedi tancada amb dues pel·lícules. A més, per compensar el disgust que ens provocaran als seguidors de la sèrie, el seu creador, David Milch, està preparant per a l'HBO la nova sèrie John from Cincinnatti, que segons diuen barrejarà la història d'una família de surfers amb disquissicions filosòfiques. A més, la sèrie representarà el retorn de Luke Perry a la televisió, després de l'èxit de Sensación de vivir. Altres projectes són 12 miles of Bad Road, un serial que recordarà Dallas, i dues sèries més sobre el món de la psiquiatria, In treatment i Tell me you love me.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com