15 de març 2007

Documanía desapareix i s'integra dins del canal Odisea

Una de les notícies televisives del dia és l'anunciada fusió entre dos dels canals temàtics de documentals més importants a l'Estat espanyol, Documanía y Odisea. La versió oficial és que la companyia productora d'Odisea, que es diu Multicanal, i que Sogecable, l'empresa propietària de la plataforma Digital+, han decidit fusionar els seus respectius canals de documentals. Però el més sospitós de la qüestió és que el nou canal es dirà Odisea, i que serà controlat al 100% per Multicanal, propietari del canal Odisea originial. Segons diuen, el nou canal començarà a emetre a l'abril, amb una gran oferta de documentals procedents de les dues empreses. Sincerament, tot això fa la pinta que Sogecable ha decidit vendre el catàleg de Documanía a Multicanal, a canvi de pujar el senyal d'Odisea al satèl·lit perquè formi part de l'oferta de Digital+. De fet, la realitat és que Documanía desapareix, i que deixarà el dial 60 a Odisea...
D'alguna manera, la incorporació d'Odisea era una de les demandes més antigues dels abonats més reivindicatius de Digital+, ja que el canal de Multicanal és el més vist i està considerat com el millor canal temàtic de documentals al nostre país. Personalment, a mi em sap greu la desaparició de Documanía, que junt amb Canal de Historia era el canal de documentals que més mirava en l'actualitat. De fet, sembla que Sogecable vulga desempallegar-se dels seus canals temàtics, per centrar-se només en la producció de Canal+, Cuatro i la gestió de Digital+ (que resulta que també està en venda, a l'expectativa de rebre una bona oferta). Així, al febrer ja va desaparèixer el paquet de canals Cinemanía, com ja us vaig comentar fa uns dies, amb un gran rebombori entre els abonats. Per la seua banda, Multicanal també produeix Canal Hollywood, Canal de Historia i Canal Cocina, així com Sol Música i Biography Channel, dos canals que encara no es poden veure a Digital+, però sí en altres operadors de televisió de pagament.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com