16 de març 2007

Penélope Cruz torna a Deltebre

El canal de pagament Canal+ estrena aquesta nit a televisió la pel·lícula Sáhara, protagonitzada per Matthew McConaughey i Penélope Cruz, l'actriu espanyola més internacional. La pel·lícula, que va tenir un pressupost proper als 130 milions de dòlars, va ser filmada al delta de l'Ebre, al Tarragonès, a Barcelona i al Marroc, així com als estudis Shepperton d'Anglaterra. Per tant, d'alguna manera, Pe tornarà aquesta nit a Deltebre, per encarnar l'arqueòloga Eva Rojas i enamorar-se de l'explorador Dirk Pitt. Junts buscaran El barco de la muerte, un antic buc de la Guerra de Secessió que amaga una enigmàtica càrrega al seu interior. Sáhara va ser dirigida l'any 2005 per Breck Eisner, que és el fill d'un dels directors dels estudis Disney, William Eisner. Amb tot, va començar la seua carrega dirigint anuncis, fins que Steven Spielberg el va escollir perquè s'encarregués de la direcció de la minisèrie Abducidos, produïda el 2002. També ha dirigit alguns capítols pilots de sèries de televisió, com El hombre invisible (2000). Actualment, Eisner està preparant La criatura del Llac Negre, una pel·lícula d'aventures en què una expedició científica descobreix un monstre prehistòric amfibi.
Sáhara s'emet avui a Canal+ a partir de les 22.00 hores.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. EL qui portava el pub Clàssic, a la Cava, es va forar aquells dies que estaven l'equip de rodatge, ja que era l'únic que tenia guiness de barril.

    No he vist la peli, però diuen que es prou dolenta.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com