3 de març 2010

La 2 es podria fusionar amb Cultural.es

L'octogenari president de RTVE, Alberto Oliart, va confirmar ahir la possible fusió de La 2 i del canal Cultural.es, un dels rumors que feia dies que circulaven amb més força en els ambients del sector àudiovisual. Oliart vol retallar el pressupost del 2010 en uns 60 milions, i defensa que una bona manera de fer-ho és fusionant la segona cadena amb el canal Cultural.es, però també revenent els drets per retransmetre el mundial de motociclisme. De moment, es tracta només d'una proposta que Oliart va llançar al consell d'administració de RTVE, però la solució definitiva hauria de saber-se en menys d'un mes. Cultural.es, que el 23 d'abril del 2009 va substituir l'anterior canal Docu TVE, ara només es pot veure en les plataformes de televisió de pagament com Digital+ o Imagenio. Però la previsió és a partir del 3 d'abril, coincidint amb l'apagada analògica total, passe a ser el nou canal en obert de RTVE a la televisió digital terrestre (TDT). En aquest sentit, sobta moltíssim que només un parell de mesos després de l'últim canvi de model de La 2 i quan només falta un mes per a l'arribada de Cultural.es a la TDT, Oliart haja gosat plantejar aquesta fusió. A banda, també caldrà veure què passa amb Canal Clásico, l'altre canal produït per RTVE per a la televisió de pagament.

+Més informació:
-El nou canal Cultural.es de TVE s'estrenarà per Sant Jordi i substituirà l'actual Docu TVE

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com