18 de gen. 2007

'Numb3rs', nova oportunitat a Antena 3

La cadena generalista Antena 3 ha decidit donar-li una nova oportunitat a la sèrie Numb3rs, segons hem pogut llegir al bloc Vaya Tele! Serà a partir d'avui mateix, més o menys cap a les onze de la nit. Numb3rs, de la qual el canal de pagament Calle 13 ja està emetent la seua segona temporada, va ser retirada fa uns mesos de la graella d'Antena 3, per la seua baixa audiència. Amb tot, Numb3rs torna per compartir una altra vegada el prime time amb la sèrie Sin Rastro, que és com va ser estrenada en el seu moment.
Als Estats Units, Numb3rs ja va per la seua tercera temporada a la cadena CBS, amb grans audiències els divendres a la nit. Antena 3 va retirar-la després d'haver emès els set primers episodis, però avui no té previst començar-la des del principi, sinó que enllaçarà amb el capítol titulat "Crisis de identidad". Numb3rs és una sèrie policial produïda pels germans Tony i Ridley Scott, que ens explica la història d'un agent del FBI que contracta el seu germà, un prodigi de les matemàtiques, perquè l'ajudi a resoldre els casos a partir de complicades equacions. El seu protagonista principal és Rob Morrow, l'actor de la mítica Doctor en Alaska. De fet, a EBREMEDIA ja vau poder llegir l'article Numb3rs: Doctor en Alaska ara és de l'FBI i resol els crims a través de les matemàtiques.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com