18 de gen. 2007

La revista Tiempo es passa als divendres i estrena una col·lecció de pel·lícules d'acció

La revista Tiempo, que edita el Grupo Zeta, ha deixat de vendre's els dilluns i ara es podrà trobar els divendres als quioscos. Suposo que per ells era una mica estrany, presentar-se els dilluns amb l'anàlisi de l'actualitat de la setmana anterior, intentant treure temes ganxo i fent prospeccions del que passaria la setmana següent... però amb els lectors cansats, després d'empassar-se els gruixuts diaris dels diumenges i els seus respectius dominicals. Ara Tiempo sortirà els divendres, i crec que és una decisió encertada. La gent que vulga llegir periodisme d'investigació, articles d'opinió i reportatges en profunditat, ho podrà fer ja durant el divendres a la tarda i tot el dissabte, sense haver d'esperar a les revistes interiors dels diaris de diumenge i als magazines dominicals. A més, com ja és habitual, Tiempo acompanya la revista amb un DVD, i així els lectors poden també veure una pel·lícula durant el cap de setmana. Després d'haver regalat col·leccions de grans sèries històriques de Televisió Espanyola, com Cañas y barro, Fortunata y Jacinta o Juncal, Tiempo aposta ara pel cinema d'acció, i ja demà divendres obsequiarà els lectors amb la pel·lícula En el punto de mira, amb Linda Fiorentino i Wesley Snipes. La resta de pel·lícules de la col·lecció seran Ajuste de cuentas, Asfalto, Huída desesperada, Sabotaje i Ciudad del crimen. La revista i la pel·lícula valen 3 euros.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com