18 de gen. 2007

Excel·lent estrena de la tercera temporada de la sèrie 'Anatomía de Grey'

Finalment, el canal de pagament Fox va estrenar ahir a la nit l'esperada tercera temporada d'Anatomía de Grey. És curiós el que ha passat amb aquesta sèrie, que Fox i Cuatro van estrenar sense pena ni glòria, tot i el seu èxit als Estats Units, i que no va consolidar-se com un fenomen televisiu fins ben entrada la seua segona temporada. L'ascens imparable de la sèrie ha acabat de confirmar-se aquesta mateixa setmana, quan Anatomía de Grey ha estat guardonada amb un Globus d'Or a la millor sèrie dramàtica, imposant-se enguany a altres grans ficcions, com són 24, Héroes, Perdidos i Big Love. Pels que no vau poder seguir l'estrena a Fox, i heu d'esperar a que Cuatro emeti la nova temporda de la sèrie, només dir-vos que la nova entrega no us decebrà. Meredith haurà d'elegir entre Derek i el veterinari, i George haurà de decidir si vol continuar la seua relació amb la doctora Torres. La sensacional Cristina Yang també descobrirà de forma definitiva si estima el cirurgià Preston Bruke, i la pobra Izzie haurà de superar la mort de Denny (un tio que no sé com s'ho fa, però palma o desapareix a totes les sèries...) i aclarir si vol continuar vinculada a la medicina.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com