16 de gen. 2007

Canal Català emet un programa sobre l'actualitat futbolística de l'Espanyol

Avui hem pogut llegir al portal Comunicació21 que Canal Català ha enllestit Pericosonline TV, un programa de debat sobre l'Espanyol i l’actualitat del club blanc-i-blau. L’espai, que tindrà uns 50 minuts de durada, s’emetrà els dilluns al vespre, en la línia d'altres programes sobre futbol com El Rondo, i tindrà una sèrie de tertulians fixes, a més d’un convidat diferent cada setmana. El programa també tindrà un web, que actualment ja és en fase de proves, en què es podran recuperar i veure tots els continguts de l’espai televisiu. Canal Català és el grup amb més llicències de Televisió Digital Terrestre (TDT) a Catalunya, amb un total de 16, i té una cobertura del 80% del territori. A les Terres de l'Ebre, la cadena té la freqüència de Canal Català Ebre, i també va obtenir una llicència per emetre a través de la TDT. Però no sé si el programa s'ha emès aquesta setmana a Canal Català Ebre. En el següent vídeo podeu veure el primer programa, estrenat dilluns. És el programa sencer, i és curiós que hagin utilitzat el servei de vídeos de You Tube...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com