23 d’ag. 2011

Gomaespuma torna amb un programa d'entrevistes a TVE


Gomaespuma tornarà a la televisió amb un programa d'entrevistes per a TVE. El programa es dirà 'Yo de mayor quiero ser español', en principi s'emetrà per La 2 i entrevistarà persones -més o menys conegudes- de destaquen en la seua professió, com el futbolista Fernando Torres, la ballarina Tamara Rojo, el cuiner José Andrés o la cantant Ruth Lorenzo. El duet còmic format per Juan Luis Cano i Guillermo Fesser ja ha treballat recentment per a l'ens públic amb el seu programa 'Gomaespuminglish' (La 2) i també van tenir l'espai 'Pasando Olímpicamente' amb motiu dels Jocs Olímpics de Pequín. La notícia s'ha sabut aquesta setmana a través del programa de ràdio 'Atrévete', de Cadena Dial. De fet, Gomaespuma va abandonar la ràdio l'any 2007, després de 25 anys, per iniciar nous projectes, tant a internet com a la televisió. Ara, Gomaespuma tindrà un espai d'entrevistes a TVE, en què seguirà aportant un altre tipus de periodisme, amb humor i una visió amable i àcida de l'actualitat informativa. Cano i Fesser van iniciar la seua relació professional a les ones de Radio Madrid FM, amb el programa 'El Flexo', i després van passar per altres emissores com ara Antena 3 Radio, Onda Cero i M-80, però també cal recordar el programa de gags que Gomaespuma va fer per a Telecinco. A banda, a través de la seua empresa han publicat llibres i discos, han produït festivals de flamenc i de cinema asiàtic, han fet publicitat i han produït pel·lícules. De fet, Fesser ha estat director, productor i guionista de 'Cándida', film basat en la seua assistenta, l'entranyable Cándida Villar que feia de crítica de cinema en els programes de ràdio de Gomaespuma. Fesser també ha escrit els guions de les pel·lícules 'El milagro de P.Tinto' i 'La gran aventura de Mortadelo y Filemón', que va dirigir el seu germà Guillermo Fesser. Finalment, Cano i Fesser van crear l'any 2000 la Fundación Gomaespuma, la qual té projectes solidaris al Senegal, Nicaragua i Sri Lanka, la majoria dedicats a l'escolarització de xiquets i a la protecció dels drets de les dones.

Via Vertele.com

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com