11 d’abr. 2011

'Que se besen' Zapatero i Zerolo

'Zapatero y Zerolo se besan mientras el PSOE insulta a Intereconomía', titula en portada aquest dilluns el diari La Gaceta. Un titular clarament homòfob, tenint en compte la condició d'homosexual de Pedro Zerolo, entre d'altres coses regidor socialista a l'Ajuntament de Madrid. En aquest sentit, no sé que té a veure que Zerolo saludés José Luis Rodríguez Zapatero amb un petó (la fotografia de portada està feta de manera que sembla que els dos socialistes s'estiguen besant a la boca) amb el fet que un grup de militants o simpatitzants del PSC PSOE increpessen una periodista d'Intereconomía, durant un míting a Alcalá de Henares. Segons el diari, la redactora María José Carmona va haver d'abandoanr el pavelló "por una puerta trasera", ja que alguns socialistes l'estaven insultants amb crits com "fascistas, fuera!" Evidentment, només podem condemnar que un grup força nombrós d'impresentables insultés una companya que estava intentant fer la seua feina, però en cap moment es diu que algú del PSOE la fes fora del recinte. La cadena i el diari demanen tolerància, però no prediquen amb l'exemple, ja que, amb aquest titular, La Gaceta està atacant la condició sexual de Zerolo. A més, com podem veure en aquest vídeo, resulta que el que va passar a Alcalá de Henares és que la gent va confondre l'equip d'Intereconomía amb periodistes de Telemadrid, cadena que uns dies abans havia difós en pantalla unes imatges de Zapatero i Rubalcaba amb el segell d'ETA.

null

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

6 COMENTARiS:

  1. PSOE, no PSC, Gustau.
    Ara, jo crec que la gent que cridava ho feia pensant en Intereconomia. És Zapatero qui pensa què es tracta de Telemadird. Per tant, molt, molt equivocats en lo de feixistes, no estaven. Al menys en certs moments de les tertúlies. I La Gaceta, no podia ser menys ( i aquesta nit al Gato al Agua, a tornar-hi ) " El PSOE insulta a Intereconomia " quan, d'entrada son uns assistents a un míting què, com a molt, se'ls pot taxar de simpatitzant, ni tan sols militants. No tenen solució.

    ResponElimina
  2. Ostres, Jotabe, tens raó. On deia PSC ha de dir PSOE. Lapsus per la costum. Ja està corregit. Gràcies!

    ResponElimina
  3. Titular homòfob? On? Penso que ets tu el que li dones aquets sentit, interpretant el que pensa l'editorial del diari on es publica.
    Jo al titular el que veig es una destripció del que estaba passant en aquell moment a la fotografia. O no esta besant Zerolo a Zapatero mentre increpen a una periodista?

    ResponElimina
  4. No, Josep Maria. Mentre increpaven la periodista, Zapatero no estava besant Zerolo, sinó a l'escenari fent el míting. Ho pots veure en el vídeo. A banda, La Gaceta és un diari manifestament homòfob, que s'ha pronunciat en contra dels matrimonis homosexuals. A més, no és el mateix saludar-se que besar-se. No sigues tan cínic, home.

    ResponElimina
  5. No sere jo qui defensare a la Gaceta i Intereconomia, però penso que el titular tampoc es pot considerar homòfob.
    Que esta clar, per això ho dic que la linia editorial sí que ho és, tens tota la raó en això, i que més d'una vegada es passen dos pobles, per això em sorpren que nombres aquest titular quan no és dels més forts que han fet.

    ResponElimina
  6. Que a tu no t'ho semble, no vol dir que no ho sigue, d'homòfob. Tant el titular com l'elecció de la fotografia de portada. Si no fos Zerolo qui saluda Zapatero, no haguessen posat aquesta foto. El titular que haguessen volgut escriure, si fossen més valents, és "Zetaparo mariconea con Zerolo mientras los rojos del PSOE insultan a una cadena como Dios manda"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com