21 d’abr. 2011

La Copa de Sergio Ramos

Havia de ser la Copa de Cristiano Ronaldo, però ja serà per sempre la Copa de Sergio Ramos. Telemadrid va captar en directe l'anècdota de la nit, durant les celebracions dels jugadors del Real Madrid a la plaça de la Cibeles, després de guanyar la Copa del Rei en la final contra el Barça. Es veu perfectament com el defensa blanc aixeca el trofeu, que pesa uns 15 quilos, i com la Copa cau sota les rodes de l'autocar. 'El autobús se ha llevado la Copa, esto no lo habíamos visto nunca. Esta la Copa debajo del autobús del Real Madrid ahora mismo', afirma el comentarista de Telemadrid. A més, resulta que la Copa del Rei era nova de trinca, ja que l'anterior se l'havia quedat el Sevilla en propietat i aquesta acabava de sortir de l'orfebre. Evidentment, l'episodi protagonitzat per Sergio Ramos ha provocat tot tipus de comentaris irònics i burletes, sobretot a la xarxa. De fet, el defensa del Madrid té una fama merescuda de persona amb poques llums. En realitat, ja ha fet broma a través de Twitter, afirmant que “La Copa no va caure, va saltar a l'arribar a Cibeles i veure madridistes“. L'anècdota sembla escrita expressament pels guionistes del 'Polònia', que ara deuen estar pensant com poden superar en els seus gags el que va passar de veritat.





Imatge: El 9

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Una noticia internacional !! Segona noticia més "compartida" (shared) al web del BBC. Titular cada 30 minuts al SKY News :)

    ResponElimina
  2. Quan la realitat supera la ficció per golejada: SERGIO RAMOS, ese hombre...
    Només per això ja ha valgut la pena que guanyés lo Madrit.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com