24 de set. 2011

El 3XL estrena 'El Nan Roig: retorn a la Terra'

Bones notícies per als fans de 'Red Dwarf'. Aquest dissabte a la nit, a les 23.50 hores, el canal 3XL estrena la comèdia més longeva de la BBC2, 'El Nan Roig: retorn a la Terra'. Han passat nou anys des del darrer episodi, i la tripulació del Nan Roig és més vella, però no més sàvia. Per diferents motius, tornen a la Terra, però el planeta de l'any 2009 no és el que s'esperaven. Quan s'adonen que estan destinats a morir, els membres de la tripulació -al més pur estil de 'Blade Runner'- se'n van a la recerca d'aquells qui els van crear per suplicar que els deixin seguir amb vida. En la primera emissió, el 1988, 'El Nan Roig' va aconseguir audiències de més de vuit milions d'espectadors al Regne Unit, i ha estat emesa en més de 30 països d'arreu del món. A casa nostra, de fet, la vam descobrir gràcies a TV3, als anys vuitanta i noranta.  L'emissió d''El Nan Roig: retorn a la Terra' va suposar una fita històrica per al canal Dave. El primer episodi va arribar als 2,1 milions d'espectadors, amb un 10% de "share". Aquesta trilogia còmica és, sense cap mena de dubte, la producció amb més èxit de tota la història de la cadena, i 'El Nan Roig' continua tenint tants seguidors com mai. A YouTube n'hi ha 2.790 clips, a Facebook suma més de 500 grups de fans, al portal Bebo compta amb 55.700 entrades i al web oficial de la sèrie es consulten més de dos milions de pàgines cada mes.
Enhanced by Zemanta

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com