18 d’abr. 2011

'Lobezno y los X-Men' arriben a Clan per salvar el món


El canal Clan de TVE estrena aquest dimarts, 19 d'abril, la sèrie d'animació "Lobezno y los X-Men", una nova versió sobre els mutants de la Patrulla-X que ja podem veure a través del canal de pagament Disney XD. Ara, Clan els emetrà en obert, de dilluns a divendres, a partir de les 19.45 hores. En aquesta sèrie, el món està governat per uns robots destructius, i Lobezo assumeix el lideratge dels X-Men per intentar alliberar el planeta. Es tracta d'una sèrie produïda el 2008, dirigida per Steven E. Gordon i amb guió de Greg Johnson.

Aquesta és només una de les moltes novetats que han arribat a Clan aquest mes d'abril. Així, des de fa uns dies també podem veure la sèrie 'Jorge el Curioso', i des de la setmana passada també es pot gaudir de la producció catalana 'Asha'. Altres novetats anunciades per TVE per al seu canal infantil són els nous episodis de 'Pokémon: Advanced Battle', 'Lunáticos', la molt recomanable 'Arthur', 'Martin Matin', 'Sandra, detective de cuentos' i 'Los cachorros'.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com