30 de març 2011

La nova Lois Lane del nou 'Superman'


La periodista Lois Lane, l'eterna parella de Superman, ja té una nova actriu que la interpretarà. Es tracta de la més o menys desconeguda Amy Adams, tot i que ha estat nominada en tres ocasions als premis Oscar, pels seus treballs a "Junebug" (2005), "La duda" (2008) i "The Fighter" (2010). Serà a la nova versió sobre Superman, Man of Steel, que està preparant Zack Snyder ("300", "Watchmen", "Sucker Punch"), amb l'actor Henry Cavill ('Los Tudor') en la pell de l'Home d'Acer i del seu alter ego Clark Kent. De fet, cal dir que Adams, nord-americana però nascuda a Itàlia el 1974, és nou anys més gran que Cavill, i això farà que tornem a tenir la sensació que Lois Lane és "massa vella" per a Superman, com li passava a Margot Kidder en relació a Christopher Reeve, en el "Superman" de Richard Donner (1978). Com a curiositat, però, dir que Amy Adams ja està relacionada amb les versions sobre el còmic creat per Joe Sushter i Jerry Siegel, ja que va aparèixer a la sèrie "Smallville" el 2001, interpretant un personatge anomenat Jodi Melville, una noia grassa que després de prendre's un batut dietètic comença a perdre pes ràpidament, alhora que necessita menjar-se el greix d'animals vius, com un cérvol. Per cert, que els pares adoptius de Clark Kent ja se sap que estaran encarnats, ni més ni menys, que per Kevin Costner i Diane Lane. Només falta per saber qui farà de dolent, tot i que es parla de Michael Shannon o d'Edgar Ramirez. La nova versió de "Superman", produïda per Christopher Nolan ("Batman Begins", "El caballero oscuro", "Origen") hauria d'estrenar-se al  desembre del 2012.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com