9 de nov. 2010

'Salvados' ja és un programa informatiu de referència

Ja hem dit altres vegades que 'Salvados', el programa presentat per Jordi Évole a laSexta, a més d'un gran espai d'humor és, sobretot, un dels millors programes informatius que hi ha ara mateix a la televisió. L'especial que ens van oferir aquest diumenge a la nit, sobre el possible final de la violència al País Basc, va ser un programa rodó per entendre la situació actual en l'entorn d'ETA i les esperances que la banda puga declarar que deixa les armes. El Follonero sap entrevistar com ningú i diumenge va traure petroli d'un tema en què molt sovint s'imposa la por i el silenci. Impressionants les seues entrevistes amb el president del PP basc, Antonio Basagoiti; amb els clients d'una herriko taverna, i amb els periodistes Imanol Murua, Marcelo Otamendi i Gorka Landaburu. Però sobretot, va estar brillant amb el president del PSE, Jesús Eguiguren. Évole va poder arrencar a Eguiguren que ETA comunicarà per Nadal el seu final verificable. Unes declaracions que ja han començat a portar cua, amb unes reaccions política que el Telediario de TVE ha recollit aquest migdia sense tenir la deferència de citar el programa de laSexta. En canvi, tothom ha citat aquest dilluns l'entrevista de Felipe González d'aquest diumenge a El País, amb les seues revelacions sobre la guerra bruta contra ETA, i tot l'embolic que s'ha organitzat. Potser 'Salvados' té la façana d'un programa d'humor; però darrera de l'espai del Follonero hi ha una feina periodística impressionant, que la resta de professionals hauríem de començar a reconèixer d'alguna manera, d'una vegada. El País ja ho ha fet.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Genial és la meva definició del programa de diumenge. La millor mostra del que és la bona televisió.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com