6 d’ag. 2010

"Terminator Salvation", estrena a Canal+

 Pòster promocional de la pel·lícula.
"Terminator Salvation", la quarta entrega de la nissaga de pel·lícules iniciada el 1983 per James Cameron, arriba aquest divendres a Canal+ (22.15 hores). En aquesta cinta dirigida per McG ("Los ángeles de Charlie"), la història avança fins a l'any 2018. Com ja sabíem per les pel·lícules anteriors, el jove John Connor (aquí interpretat per Christian Bale) ha estat elegit per lider la lluita dels humans contra les màquines. Amb tot, el futur que estava previst per a Connor és modificat quan apareix en escena Marcus Wright (Sam Worthington, ara més conegut gràcies a Avatar), un individu estrany l'últim record del qual és que estava en el corredor de la mort. A més, al mateix temps que Skynet prepara el seu atac final, Connor i Marcus comencen una odissea que els porta fins al centre d'operacions d'Skynet, on descobreixen el terrible secret que s'amaga darrera de l'eliminació de l'espècie humana.

En aquesta quarta entrega, ja no apareixen els personatges de Sarah Connor (Linda Hamilton) ni els robots que van popularitzar Arnold Schwarzenegger, Robert Patrick i Kristianna Loken. Amb tot, "Terminator Salvation" s'ha de veure perquè és una actualització de la nissaga i també perquè és un dels últims treballs d'Stan Winston, llegenda en en el disseny dels efectes especials que va morir al juny del 2008.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com