6 d’ag. 2010

Maratons de Bob Esponja tot l'agost al canal Nick

Si sou addictes a Bob Esponja, aquest cap de setmana esteu d'enhorabona. El canal infantil Nickelodeon presenta la marató "Cuando calienta el Bob... en Fondo de Bikini", una proposta d'allò més estiuenca i refrescant, per combatre la calor d'agost. Així, cada cap de setmana del mes, a partir de les les 17:55 hores i fins a les 20.00 hores, Bob visitarà els somnis dels habitants de Fondo de Bikini, es contagiarà d'una misteriosa malaltia que li provoca un atac de "bombolletes", tindrà un dia ple de calamitats pel fet d'oblidar-se de com es lliguen els cordons de les sabates, i es convertirà en el cap del Krustáceo Krujiente per un dia. A més, Calamardo serà professor d'art, el cargol Gary començarà a seguir Patricio misteriosament, i fins i tot l'amic de Bob acabarà sent Patricia, la cambrera més encantadora del Krustáceo Krujiente. A banda, aquest dissabte al matí, des de les 8:45 hores fins a les 10.50 hores, també hi ha un especial Maratonick dedicat a Bob Esponja, que es repetirà diumenge a la mateixa hora.

"Bob Esponja" és una de les sèries més famoses de les realitzades pel canal Nickelodeon. L'any 2007, va ser nombrada per la revista Time com un dels millors programes de la televisió. Va ser creat per l'artista, animador i biòleg marí Stephen Hillenburg i produïda per la seva companyia, United Plankton Pictures, Inc. La sèrie està ambientada a l'Oceà Pacífic, a la ciutat (fictícia) de Fons de Bikini. El primer episodi es va emetre als Nickelodeon Kid's Choice Adwards l'1 de maig del 1999, però la sèrie oficial es va començar a emetre el 17 de juliol de 1999. Al nostre país es pot veure a través del canal Nick i de Clan TVE.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com