5 d’ag. 2010

John Huston, programació especial a TCM Clásico

Qui diu que a l'agost mai passa res? L'agost va nàixer i va morir John Huston (5 d'agost del 1906- 28 d'agost del 1987), un dels directors més grans de la història de Hollywood. A més de destacar en els seus inicis com a guionista, va tenir un debut brillant amb "El Halcón Maltés". Al llarg de 50 anys de carrera, va ser el responsable de pel·lícules com "Moby Dick", "El tesoro de Sierra Madre" -va guanyar l'Oscar a millor director i millor guió adaptat-, "Vidas rebeldes", "Fat City", "El hombre que pudo reinar" o "El honor de los Prizzi", per dir només unes quantes. Fill i pare d'actors, Walter Huston i Angelica Huston, va contribuir al descobriment d'estrelles com Humphrey Bogart i Marilyn Monroe. Per això, aquest mes d'agost, el canal de pagament TCM Clásico dedica un especial a la seua figura, tot reservant els dissabtes a una programació en què sobresurten pel·lícules imprescindibles com "Cayo Largo", "La jungla del asfalto" o "La noche de la iguana". A més, TCM Clásico emet el documental de producció pròpia "Dioses y Monstruos: John Huston", i la pel·lícula "Cazador blanco, corazón negro", dirigida i protagonitzada per Clint Eastwood, i que en realitat recorda el rodatge de "La reina de África" a càrrec del mateix Huston.




Les pel·lícules i les peces especials del cicle són les següents:

Dia 7 a les 21:30h. Dioses y Monstruos: John Huston
Dia 7 a les 21:45h. Reflejos en un ojo dorado
Dia 14 a les 21:30h. Cayo Largo
Dia 14 a les 23:10h. Dioses y Monstruos: John Huston
Dia 14 a les 23:25h. Fat City, ciudad dorada
Dia 21 a les 21:30h. En el rodaje de "La noche de la Iguana"
Dia 21 a les 21:45h. La película de mi vida: La noche de la iguana
Dia 21 a les 21:50h. La noche de la iguana
Dia 21 a les 23:50h. Dioses y Monstruos: John Huston
Dia 28 a les 21:30h. Dioses y Monstruos: John Huston
Dia 28 a les 21:45h. La jungla de asfalto
Dia 28 a les 23:35h. Cazador blanco, corazón negro

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com