2 d’ag. 2010

Nitro, nou canal de la TDT

Nitro, el nou canal d'Antena 3 destinat preferentment al públic masculí, ja ha començat a emetre en període de proves per la televisió digital terrestre (TDT). Ho ha fet aquest dilluns, a través d'una de les tres freqüències que utilitzaran Cuatro, Antena 3 i Telecinco per emetre els seus nous canals, mentre que La Sexta, Net TV i Veo7 llançaran dos nous canals cadascuna. Tant al Camp de Tarragona com a les Terres de l'Ebre, Nitro hauria de sintonitzar-se pel canal 35 de la TDT, la mateixa freqüència que a la majoria de Catalunya, si bé el centre de Collserola, a Barcelona, l'emet pel canal 34 [veure aquí]. En canvi, a casa hem sintonitzat el nou múltiplex compartit per Antena 3 i Veo a través del canal 47. 

Nitro és la nova aposta d'Antena 3 per a la TDT, un canal amb el qual espera aconseguir l'1% de l'audiència mensual abans que acabi aquest 2010 -amb Antena.Neox i Antena.Nova tenen el 6%-. El nou canal començarà les seues emissions regulars el proper 23 d'agost, amb sèries d'acció com "24" (per fi es podran veure en obert les temporades setena i vuitena), "Turno de guardia", "Southland" (s'estrenarà en exclusiva), "Stargate Atlantis", "Flashpoint" (nous episodis), "Rush" (una altra estrena), "Expediente X" o "Boston Legal". A banda, també hi haurà un contenidor de cinema anomenat NitroCine, amb pel·lícules com "Collateral", "Fugitivos encadenados" o "Los Señores del acero", i programes d'entreteniment com "Impacto Total" o "1.000 maneras de morir". També hi haurà lloc per als esports -un programa per als Manolos de Cuatro, que fitxarien per Antena 3-, però de moment només s'ha confirmat l'emissió de partits de frontó per als caps de setmana.
 
Via Mundoplus i VayaTele!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com