2 d’ag. 2010

Boing, un altre canal infantil per a la TDT

Ni La Ocho ni La Nueve. De moment, el nou canal de Telecinco a la TDT serà l'escissió del contenidor infantil Boing, que a partir del setembre serà un nou canal de televisió. A casa nostra el sintonitzarem pel canal 40 de la TDT, però a Barcelona es veurà pel 27. De fet, aquesta era l'opció més lògica, tenint en compte que Boing ja és una marca coneguda gràcies a la franja de programació que des de l'any passat existeix tant a Telecinco com al canal FDF. Fa poques setmanes, a Telecinco havien dit que la seua aposta per a la nova TDT seria un canal anomenat La Nueve, dirigit el públic femení, però sembla una franja molt concorreguda, per la competència directa d'Antena.Nova i d'altres propostes més recents com l'Estil9 del Grup Godó. Finalment, la cadena de Mediaset ha prioritzat el llançament de Boing com a canal propi, ja que fer dibuixos animats és més senzill i rendible que pensar o produir programes o sèries destinades a les dones. La prova la tenim en fórmules d'èxit a la TDT com Clan TVE, Disney Channel o el canal Súper 3.

Quant a les sèries, Boing emetrà èxits com "Ben 10", "Las Supernenas Z" o "Bakugan", però també es previsible que veiem produccions de la factoria Cartoon Network, fruit de l'acord existent amb el grup Time Warner. De fet, fa mesos que s'especulava amb la possible creació de Boing i amb la seua inclusió en el dial de Digital+, que té vacant el canal 36, just entre el mateix Cartoon Network i Boomerang, l'altre canal infantil de la companyia.

Via Europa Press

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com