22 de jul. 2010

Andrés Iniesta, fenomen mediàtic global

L'autor de l'únic gol de la final del Mundial de futbol és un veritable fenomen mediàtic. Iniesta és aquesta setmana la cinquena paraula més cercada a Google pels internautes europeus, per davant d'Iker Casillas (6) i Sara Carbonero (7). Això sí, la paraula més buscada pels europeus a Google és Jimmy Jump [veure aquí], potser perquè el saltador català va irrompre en el Soccer City just abans de la final, per posar-li una barretina a la Copa del Món. Siga com siga, el planeta sembla entregat a la figura del futbolista del Barça i de la selecció espanyola, i fins i tot diuen que hi ha un productor de Hollywood que estaria disposat a fer una pel·lícula de la seua vida. A banda, el cantant Ben Stinco li ha dedicat la cançó Sweet Iniesta Blues, mentre que Delafé y Las Flores Azules, que ja havien reclamat el baló d'or per a Iniesta, han fet una remescla del seu tema "Espíritu Santo", tot aprofitant la frase "Iniesta de mi vida!" que va cridar Camacho a la retransmissió de Telecinco, en el moment en què el de Fuentealbilla va marcar el gol de la victòria.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com