3 d’ag. 2010

Més novetats a la TDT: La 10 i MTV España

La nova TDT va prenent forma. Si aquest dilluns us explicàvem l'arribada en proves de Nitro (el nou canal d'Antena 3) a la TDT, avui us podem anunciar l'inici de les emissions de dos canals que aprofiten les freqüències de Net TV, la cadena musical MTV España i el canal generalista La 10.  A les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona hauríem de rebre MTV España i La 10 a través del canal 40 de la TDT, mentre que a Barcelona ho faran pel canal 27, i a Girona i Lleida, pel 32. La 10 es la nova televisió generalista del grup Vocento, que ha reconvertit un antic canal autonòmic de caràcter privat en comunitats com Madrid, Andalusia, el País Valencià, el País Basc i Múrcia. La 10 ofereix magazines, informatius, cinema, espais infantils i programes d'humor, gràcies a un acord amb Viacom, propietària del canal Paramount Comedy. Amb tot, el senyal estatal només ofereix, de moment, un bucle promocional, tot anunciant l'inici regular de les emissions "molt aviat".

Per la seua banda, MTV España és la cadena que molts ja coneixereu, ja que fins ara un canal de pagament en les diverses plataformes de satèl·lit, ADSL i cable. Sembla que Net TV estava molt interessada en recuperar un canal musical per a la TDT, després que fa un anys prescindís del canal Fly Music per poder emetre Disney Channel en obert. L'oferta audiovisual de Net TV es completa amb el canal Intereconomía.

Via Mundoplus. Foto: Vaya Tele!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Me encanta el nuevo MTV España en TDT y con el especial de BCN lo pasaremos en grande aunque más el que logre entradita de esas que regalan http://bit.ly/dgYP5C

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com