12 de jul. 2010

Final amb petó al Mundial de Sud-Àfrica


I al final de la final, l'heroi fa un petó a la noia. Una bona narració (i la final d'anit entre Espanya i Holanda ho ha estat, una bona història) necessita una escena romàntica com aquesta per ser totalment redona. Enmig de l'entrevista a la zona mixta, en directe davant de milions de persones -a Espanya, més de 15,6 milions d'espectadors van veure el partit, i 14,5 milions la pròrroga per Telecinco-, el porter del Reial Madrid i de la selecció no es va contenir i va petonejar la seua nòvia. L'escena va ser tan impactant, tot i que inevitable, que fins minuts després no vam adonar-nos que és el que hauríem fet qualsevol de nosaltres de forma natural, en un moment tan especial. El vídeo amb les imatges del petó és avui un dels més vistos a internet, i tota la premsa internacional s'ha fet ressò de la besada d'Iker Casillas a Sara Carbonero, la periodista de Telecinco.

De fet, la cadena privada ha tingut sort fins i tot en això. Primer, va fitxar Carbonero de La Sexta. Després, gairebé de forma simultània, es quedava amb els drets dels partits de La Roja al Mundial de Sud-Àfrica, i es confirmava la relació del capità de l'equip amb la reportera. De fet, ha estat com la retransmissió en directe d'un enamorament, molt en la línia del que li agrada fer a Telecinco en altres dels seus programes. Per sort, el final ha estat feliç i Casillas ha aixecat la Copa del Món pocs minuts abans de deixar tothom bocabadat amb el petó "espontani" a la nova princesa d'Espanya, amb el permís de Letizia i de Belén Esteban.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Si, home si. Nomes li ha faltat dir: Dedicat a Gonzalez Urbaneja.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com