21 de gen. 2008

'Californication' i 'Friday Night Lights' lideren un top 20 de sèries amb moltes novetats

El primer top 20 de sèries del 2008 d'aquest bloc Ebremèdia arriba carregat de novetats. De fet, el primer lloc està ocupat per una sèrie estrenada recentment al nostre país, Californication, que ja podem veure a través del canal temàtic Fox i que Cuatro ja ha anunciat que pensa emetre-la en obert. La sèrie protagonitzada per David Duchovny, que als Estats Units emet la cadena Showtime, és per mi la millor proposta d'aquests primers dies de l'any als canals temàtics. I després de veure els primers quatre episodis (aquesta nit veuré els capítols cinc i sis) no tinc cap dubte que Californication pinta molt bones maneres. En segon lloc hi ha una sèrie que m'ha acabat enganxant i captivant, Friday Night Lights, que explica la història d'un poble rural de Texas en què l'equip de futbol americà és el més important. Una sèrie que us agradarà fins i tot si no sabia res de futbol americà, que és el meu cas... En tercer lloc hi ha la tercera i última temporada de Veronica Mars, seguida de la sèrie Gossip Girl, narrada precisament per Kristen Bell, la protagonista de Veronica Mars. Gossip Girl l'està emetent AXN en versió original subtitulada, i és l'última proposta dels creadors de The OC. Per sort, aquesta sèrie ens ha arribat amb molt pocs temps de diferència respecte dels Estats Units, gràcies a què AXN no s'ha esperat a doblar-la per començar a emetre-la. De veritat que és molt recomanable.
En cinquè lloc he volgut posar CSI, ja que aquesta setena temporada (també a AXN) és per mi una de les millors de la sèrie, gràcies a la trama de l'assassí de les miniatures. A continuació hi ha la segona temporada de Kyle XY i també la tercera temporada d'El Séquito, així com la reposició de la primera temporada de The Wire, la genial sèrie que ha recuperat TNT per a la nit dels diumenges. En novena posició he posat Dexter (personalment, és una sèrie que penso que s'ha sobrevalorat una mica), seguida de la quarta temporada de Caso abierto i la segona etapa de la sèrie Eureka. Al dotzè lloc he posat October Road, una sèrie que em va agradar molt i que he volgut incloure al top, encara que Cosmo TV només ha preestrenat els dos primers episodis. Després hi ha Los Tudor (tampoc n'hi ha per a tant, tot i el rebombori amb què l'ha volgut estrenar Canal+), la segona temporada de Shark, l'última temporada de Crossing Jordan, la nova temporada de Larry David i la quarta temporada de House, que Fox està emetent en versió original subtitulada i en versió doblada, en diferents horaris. Per acabar hi ha les sèries fantàstiques Painkiller Jane i Blood Ties, així com la comèdia Hasta que la muerte nos separe (Til Death).

Californication (Fox)
Friday Night Lights (TNT)
Veronica Mars (Cosmpolitan TV)
Gossip Girl (AXN)
CSI (AXN)
Kyle XY (Sci Fi)
El Séquito (Canal+)
The Wire (TNT)
Dexter (Fox)
Caso abierto (Fox)
Eureka (Sci Fi)
October Road (Cosmopolitan TV)
Los Tudor (Canal+)
Shark (Fox)
Crossing Jordan (Cosmopolitan TV)
Larry David (TNT)
House (Fox)
Painkiller Jane (Sci Fi)
Blood Ties (Calle 13)
Hasta que la muerte nos separe (Canal+)

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Segueixo sense mirar el 90% de les progs que nombres ja que continuo sense digital ni iamgenio :( pero , ja saps, m'agrada casi tant llegir sobre la tele que mirar-ho!
    Lo de Friday Nights sona be - a mi m'encanta qualsevol peli sobre qualsevol esport (un altre cop, més que mirar l'esport de veritat!). Un Diumenge Qualsevol, per ej, o Camp de Somnis ... les de boxeo m'encanten, i aixo que no podria matar una formiga!
    A la premsa britanica TOTHOM parla meravelles de The Wire - deu ser bona?
    I Closer, que ens dius? Ho tens al no.21 ?

    ResponElimina
  2. The Wire és molt bona, una de les millors sèries que he vist mai. De The Closer te puc dir poca cosa, ja que és una de les sèries que tinc pendents de mirar. No arribo a totes!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com