31 de gen. 2010

La sisena temporada de 'Perdidos', a partir de dimecres a la Taquilla de Digital+

La possibilitat de veure les sèries nord-americanes per internet, l'endemà de l'estrena dels capítols als Estats Units, ha obligat les productores i els canals a replantejar el model de negoci. Uns dels que ho tenen més clar són els de  Perdidos, però també la gent del canal Fox i de la plataforma Digital+, que tenen els drets per emetre la sèrie al nostre país en la modalitat de pagament. Així, la sisena i última temporada de Lost arribarà en primícia al servei de Taquilla de Digital+ aquest dimecres, 3 de febrer, amb un doble episodi, només un dia després de la seua estrena a la cadena ABC nord-americana. En aquest sentit, la Taquilla de Digital+ emetrà els dos primers capítols de la sisena temporada de Perdidos en versió original amb subtítols, en format panoràmic i en diferents horaris. De la mateixa manera, els nous episodis de l'última temporada de Lost estaran disponibles cada setmana per 1,99 euros, amb la possibilitat de veure'ls en alta definició pel servei Taquilla HD).

A més, com suposo que ja sabreu, la sisena temporada de Lost es podrà veure a partir del 9 de febrer a través del canal Fox, que l'emetrà tots els dimarts a les 21.30 hores. En aquest sentit, els abonats a Digital+ que tinguen el terminal iPlus també podran veure els capítols de Perdidos a Fox en alta definició, a través del canal Fox HD (dial 116 de la plataforma). Per la seua banda, Cuatro també estrenarà la sisena temporada de Perdidos, en obert, a partir del 9 de febrer, però just quan s'acabe el capítol al canal Fox. És a dir, si a Fox començarà a les 21.30 hores, per Cuatro la sisena temporada de Lost ho farà a les 22.15 hores. Per tant, ja no teniu cap excusa per seguir al dia, i al ritme dels Estats Units, la sisena temporada de Perdidos.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

4 COMENTARiS:

  1. Algu te alguna alternativa fiable a les "Serie Yonkies"?

    ResponElimina
  2. puc canviar de tema?
    fan vaga demà els cines de Roquetes?
    que opineu de tot plegat?

    Brian

    ResponElimina
  3. i un altre assumpte que potser us interessa - SKY TV acaben de fer el primer partit de futbol per televisio en 3D avui!

    ResponElimina
  4. Com a alternativa fiable a llocs com Series Yonkies, jo sóc abonat a Digital+.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com