1 de febr. 2010

El DVD de la cinquena de 'Perdidos', amb un kit d'orientació de Dharma

Aquesta setmana, coincidint amb l'arribada de la sisena temporada de Lost als Estats Units (també al nostre país, on arribarà en primícia a la Taquilla de Digital+ aquest dimecres, l'endemà de la seua estrena a la cadena ABC), es posarà a la venda la cinquena temporada de Perdidos en DVD. En realitat, el pack es comercialitzarà en tres versions diferents: en DVD, en Blu-ray i amb un pack exclusiu que farà les delícies dels col·leccionistes més losties, ja que inclou un kit d'orientació de la iniciativa Dharma. El kit d'orientació de Dharma, a més d'incloure tots els episodis de la cinquena temporada de Perdidos, amb l'aparença d'una carpeta classificada de la misteriosa organització científica, està integrat per una guia de les instal·lacions, unes insígnies brodades de Dharma, un CD exclusiu amb el single Dharma Lady, de Gerónimo Jackson, i un vídeo d'orientació per a nous reclutes, en l'anacrònic format VHS. Per tant, tindreu una altra oportunitat de repassar una de les millors temporades de la sèrie, quan els sis d'Oceanic decideixen tornar a l'illa i descobreixen què va passar amb els que van quedar-se allà. D'altra banda, el pack consta de cinc discos carregats de continguts extra, com entrevistes als actors i productors, imatges inèdites del rodatge, escenes eliminades, preses falses i comentaris en àudio. A més, també incorpora un DVD promocional amb el primer episodi de Flash Forward, la sèrie que alguns han volgut comparar amb Perdidos. Quant als preus, el pack amb el kit d'orientació de Dharma es començarà a vendre per uns 75 euros; el pack normal, per uns 50 euros, i el pack en Blue-ray, uns 70 euros.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Alguns han volgut comparar Lost amb Flash Forward, però és ben evident que no hi ha ni un sol punt de comparació. Llàstima, perquè (els de FF) han fet malbé una bona idea.

    ResponElimina
  2. trobes que el vhs té algo important?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com