14 de jul. 2010

"Falling Skies" i "Terra Nova", els nous projectes televisius d'Steven Spielberg

Un cop estrenada "The Pacific" a la cadena HBO -aquí l'hem pogut veure a través de Canal+-, els nous projectes d'Steven Spielberg per a la televisió van prenent forma. El que sembla que está més a prop és "Falling Skies", que estarà protagonitzada per Noah Wyle ("Urgencias"), i de la qual la cadena per cable TNT ja ha confirmat que tindrà una temporada completa, després d'haver filmat l'episodi pilot. "Falling Skies" s'estrenarà a l'estiu del 2011, i recorda temàticament sèries anteriors com "V: Los Visitantes" i "Jericho", ja que explica com un grup de persones, soldats i civils, sobreviuen i resisteixen després d'una invasió extraterrestre. Encara no hi ha cap tràiler d'aquesta sèrie que, a priori, s'entèn que serà una ficció amb grans efectes especials però també de personatges. En canvi, sí que han començat a circular les primeres imatges promocionals.

L'altre projecte d'Spielberg és per a la cadena Fox, i es titularà "Terra Nova". La sèrie transcorrerà en un futur llunyà, d'aquí a 150 anys, però després retrocedirà 85 milions d'anys, fins a l'època dels dinosaures. Per tant, Spielberg 100%. Així, una família del futur serà part d'una expedició massiva cap al passat, que tindrà com a objectiu la salvació de l'espècie humana. D'entrada, "Terra Nova" pinta molt bé, ja que a més d'Spielberg també hi estan treballant els guionistes de "24", un cop cancel·lada la sèrie, i el dissenyador dels efectes especials d'"Avatar".

Via: ¡Vaya Tele!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com